Scence – Naturaalsed deodorandid

16.50

Alumiiniumivaba deodorant. Rahustav ja tõhus kaitse kogu päevaks!

Valida saad 6 lõhna vahel.

  • Sweet Citrus – aktiivse magneesiumi, magusa apelsini ja bergamoti eeterlike õlidega.
  • Mellow Sage – aktiivse magneesiumi, salvei ja ylang ylang’iga.
  • Earthy Spice – aktiivse magneesiumi, patšuli ja musta pipra eeterlike õlidega.
  • Pure – aktiivse magneesiumi ja ilma eeterlike õlideta.
  • Perfect Rose – aktiivse magneesiumi ja õrna roosgeraaniumi eeterliku õliga.
  • Fragrant Berry – aktiivse magneesiumi ja kadakamarja eeterliku õliga.
Tootekood: - Kategooriad: , Sildid: ,

Kirjeldus

Scence’i deodorandid on alumiiniumivabad ja sobivad hästi igapäevaseks kasutamiseks. Need sisaldavad magneesiumi, mis koos teiste taimsete koostisainetega teevad Scence’i deodorantidest kehasõbraliku ja tervisliku alternatiivi ning tagavad õrna aga tõhusa kaitse terveks päevaks.

Mis tunne on seda toodet kasutada? Scence’i deodorant on nahaga kokkupuutel pehme ning kannab peale siidiselt sileda, mittekleepuva ja mitterasvase kihi.

Kuidas seda deodoranti kasutatakse? Keera toru, et avada pakend. Suru põhja õrnalt ülespoole, et liigutada deodoranti. Hoia pulka 2-3 sekundit vastu nahka, et seda soojendada ning kanna seejärel toode peale. Tavaliselt piisab 2-3 tõmbest, et oleksid kaitstud terveks päevaks.

Kas see tõesti hoiab mind värskena? Jah. Scence’i deodorantide koostisained on õrnad aga tõhusad, mistõttu sobivad need kasutamiseks aktiivsetele inimestele. Nende koostisainete hulka kuuluvad orgaaniline kookosõli, mangovõi ja eeterlikud õlid ning ebameeldiva lõhna ja niiskuse vastu võitlemiseks kasutavad nad looduslikku magneesiumi ja orgaanilist noolejuurt.

Kas see jätab mu riietele valged jäljed? Ei. Scence’i naturaalsed deodorandid on läbipaistvad ega jäta su riietele jälgi.

Kui kaua üks deodorant kestab? Üks 75g deodorant kestab umbes 2-3 kuud.

Kas see ärritab tundlikku nahka? Ei. Scence kasutab oma toodetes ainult eetiliselt hangitud koostisaineid, millest enamik on orgaanilise päritoluga. Scence’i platsikuvabad deodorandid ei sisalda soodavesinikkarbonaati (söögisoodat) ega alumiiniumit, et vähendada nahaärritust.

Kas see sobib teismelistele? Jah. Scence’i deodorandid on ohutud ja tervislikud alternatiivid ebameeldiva kehalõhna eest kaitsmiseks ning sobivad igas vanuses inimestele.

Kas see on plastikuvaba? Jah. Scence’i deodorandid on pakendatud täielikult paberist valmistatud torudesse. Isegi nende sildid on komposteeritavad ja trükitud taimse tindiga. Kui komposteerid toru pärast kasutamist, laguneb see umbes kaheksa nädala jooksul.

Kas see on julmusevaba? Jah. Kõik Scence’i tooted, sh deodorandid, on julmusevabad ja valmistatud käsitsi Ühendkuningriigis ning valatud taaskasutatavatesse ja komposteeritavatesse pabertorudesse.

 

NB! Hoia deodoranti jahedas ja kuivas ning kasuta see 24 kuu jooksul pärast avamist. Ära kasuta seda katkisel nahal ega vahetult pärast raseerimist või vahatamist. Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpeta koheselt selle kasutamine.

Lisainfo

Valik

Earthly Spice, Fragrant Berry, Mellow Sage, Perfect Rose, Pure, Sweet Citrus

Tarneinfo

Kõik LAOS olevate toodete tarneaeg 1-3 tööpäeva.

Kõikide teiste brändide tellitavate toodete tarne 2 nädalat kuni 3 kuud olenevalt brändist - küsi täpset tarnet info@ruuby.ee (lisa e-maili ka toote link).