Scence – Huulepalsam Cherry Bomb

8.90

Naturaalne kirsimaitseline huulepalsam – niisutab ja ravib huuli!

1 laos

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Uus puuviljane huulepalsam Cherry Bomb – orgaanilise aprikoosimaitselise õliga! Scence’i looduslik huulepalsam kaitseb, niisutab, rahustab ja ravib huuli.  Sisaldab rikkalikult toitvaid ja orgaanilisi koostisosi, millest jojobaõli, illipe ja mangovõi siluvad ja rahustavad huuli ning päevalilleseemnevaha aitab säilitada niiskust ja pakub huultele kaitsekihti.

Scence’i vegan huulepalsamid on valmistatud julmusevabalt ja käsitsi Ühendkuningriigis ning pakendatud taaskasutatavasse, komposteeritavasse ja plastikuvabasse pakendisse.

Kasuta iga päev vastavalt vajadusele. Hoia jahedas ja kuivas ning kasuta 24 kuu jooksul pärast avamist.

NB! Üle 30 kraadise kuumuse juures võib huulepalsam muutuda vedelaks, kuid see tahaneb uuesti jahedamas keskkonnas. Huulepalsami kasutamisel võivad naturaalsed õlid muuta palsami paberist pakendit tumedamaks, kuid see on igati normaalne ega muuda huulepalsami kvaliteeti – usume, et see on igaljuhul parem, kui toota maailma juurde plastikut!

Huulepalsami paberist pakendi võid peale kasutamist komposteerida.

Tarneinfo

Kõik LAOS olevate toodete tarneaeg 1-3 tööpäeva.

Kõikide teiste brändide tellitavate toodete tarne 2 nädalat kuni 3 kuud olenevalt brändist - küsi täpset tarnet info@ruuby.ee (lisa e-maili ka toote link).