Kirjeldus
70% keedetud viinamarjavirdest ja 30% punase veini äädikast valmistatud palsamiäädikas on loomulikult magus ja rikas antioksüdantide poolest.
See ainulaadne vahekord loob rikkaliku ja keeruka magususe viigimarja, melassi, kirsi, šokolaadi ja ploomide nootidega. Seda toodetakse Samose saarelt pärit Kreeka viinamarjadest ja laagerdatakse kolm aastat uutes Prantsuse tammevaatides.
Palsamiäädikas on 250 ml tumedas klaaspudelis, et kaitsta äädikat kahjustava (UV) valguse eest.
Parim koos:
Neolea ekstra neitsioliiviõli;
Salatid ja vinegretid;
Leib;
Kala;
Punane liha, valge liha ja hirveliha;
Jäätis ja kondiitritooted.
Palsamiäädikas on loomult magus tänu kõrgele aeglaselt küpsetatud viljadele. Segu on hoitud rohkem kui kolm aastat Prantsuse tamme vaatides, nii on äädikas paksem, magusam ja täidlasem, olles ideaalne salatite, kastmete ja dippide täiustamiseks.
Arvustused
Ühtegi arvustust ei ole veel.