Virsiku päevitusgeel “Peach perfect!”

23.00

Virsiku päevitusgeel niisutab ja hooldab Su nahka sügavuti päevituse ajal, tänu millele saavutad kauni sügava päevituse kaks korda kiiremini. Päevitusgeel on puhastest, looduslikest koostisosadest. Sisaldades näiteks virsikukiviõli, kookosõli, mesilasvaha, shea võid ning ka E-vitamiini. Kõik need koos tagavad, et Su nahk oleks sügavuti niisutatud. Tootes on naturaalselt 6spf, mis tuleneb kookosõlist. Soovitame tungivalt enne päevitust kanda peale SPF ning seejärel päevitusgeel.

4 laos

Kirjeldus

Virsiku Päevitusgeel aitab sul saavutada loomuliku, sügavama ning kauakestvama jume kaks korda kiiremini. Päevitusgeel on mõnusalt võine ning kandub nahal laiali kergelt.

Olenemata nahatüübist pole sul vaja teha muud, kui veeda veidi aega loomuliku päikese käes ja naudi päikese pai. Päevitusgeel on eksklusiivne segu kõrgeima kvaliteediga õlidest, mis on spetsiaalselt loodud nahas melaniini stimuleerimiseks ja loomuliku päevitusprotsessi kiirendamiseks.

Hoolitse oma naha eest Virsiku Päevitusgeeliga ning märka, kuidas Su nahk ärkab ellu. See on Sinu püsiva ja kauni päevituse saladus!

MIS ON SEES?

Kõik, mida su nahk täiusliku jume jaoks vajab:

❣100% looduslik porgandiõli valmistab Su naha ette ja tugevdab seda.
❣ Ekstra neitsi kookosõli päevituse tugevdamiseks ja püsivuseks
❣ Vitamiine särava ja terve naha jaoks!

Omadused:
❣ Sügava ja veatu jume
❣ Kiire ‘’sunkissed’’ glow
❣ Ultra niisutav
❣ Sobib kõikidele nahatüüpidele
❣ 100% looduslik ja julmusevaba
❣ Tumedam päevitus kiiremini!

Kasutamine:

❣ Kandke ühtlaselt suur kogus kogu kehale ja korrake protseduuri iga natukese aja tagant, et tagada kiireim tulemus. Kindlasti korda peale ujumist. Vältige silma ümbrust!
❣ See toode ei paku UV-kaitset. Me ei soovita seda toodet kasutada lastel ega tundliku nahaga inimestel.
❣ Väga heleda nahaga inimestel soovitame enne päevitusvõi pealekandmist kasutada SPF-i.
❣ Vältige otsest päikese käes viibimist ajavahemikus 11.00–16.00.

Koostisosad:

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cera Alba, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Fragrance, Tocopherol, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, CI 26100, Citral.

Tarneinfo

Kõik LAOS olevate toodete tarneaeg 1-3 tööpäeva.

Kõikide teiste brändide tellitavate toodete tarne 2 nädalat kuni 3 kuud olenevalt brändist - küsi täpset tarnet info@ruuby.ee (lisa e-maili ka toote link).