ECOEGG pesumuna täitegraanulid

6.90

Tootekood: - Kategooriad: , Sildid: ,

Kirjeldus

Mis on ECOEGG pesumuna?

Uuenduslik pesupesemislahendus, mis:
• Asendab pesupesemisvahendit ja -pehmendajat
• Ei sisalda kahjulikke kemikaale, vaid ainult looduslikke mineraale
• Dermatesti hinnangul sobib suurepäraselt tundlikule nahale
• Aitab vähendada ühekordselt kasutatavat plastikut
• Kerge rahakotile: üks muna sisaldab ca 0 pesu

Ideaalne asendus pesupulbrile, pesugeelidele ja pesupehmendajatele! Seeläbi säästad ühekordselt kasutatavatelt pakenditelt.

Kui iga päev pesta üks masinatäis pesu, siis säästad aastas nelikümmend pudelit prügimäele minekust. 2021. aastal säästsid ECOEGG kasutajad 15 miljonit plastpudelit.

Loodud õrna naha jaoks. ECOEGG graanulid ei sisalda palmiõli, SLS-i ega SLES-i, parabeene, ensüüme, fosfaate ega mikroplasti.

Auhinnatud ja allergialiitude poolt tunnustatud mineraalsetest koostisosadest pesupesemismuna, mille sees olevad graanulid asendavad efektiivselt pesupulbrit või pesugeeli!

ECOEGG lõhnavabadel pesumunadel ja kuivatusmunadel on alates 2011. aastast Allergy UK auhind “Allergiasõbralik toode”.

Kasutamine: pane muna masinasse koos musta pesuga. Võib kasutada ka käsitsipesuks – seljuhul pane muna pesuvette ligunema viieks minutis ja saadki pesema hakata. Kui tegemist on kuivatiga masinaga, siis eemalda muna enne kuivatusprogrammi. Peale pesu lase munal kuivada.

Pesumuna kasutatakse 30-60 kraadise temperatuuri juures. Üks munatäis kestab umbes 70 pesukorda. Kui graanuleid on jäänud alla poole, siis täida muna suurem osa gaanulitega.

Lisateavet ECOEGG pesumuna kohta leiate videost (https://www.youtube.com/watch?v=wA-DGD2ntnA&ab_channel=ecoeggonline). Vaadake lisaks, mida inimesed ECOEGG pesumuna kohta Instagramis ütlevad. Otsi märksõna #ecoegg.

Toote koostisosad: 5-15% anioonsed pindaktiivsed ained. 15–30% mitteioonsed pindaktiivsed ained. Saponin, Naatrium-alfa-olefiini sulfonaat, Naatriumkarbonaat Dodekaan-1-ool, etoksüülitud.

Lisainfo

Valik

Lõhnaga, Lõhnatu

Tarneinfo

Kõik LAOS olevate toodete tarneaeg 1-3 tööpäeva.

Kõikide teiste brändide tellitavate toodete tarne 2 nädalat kuni 3 kuud olenevalt brändist - küsi täpset tarnet info@ruuby.ee (lisa e-maili ka toote link).