Timi of Sweden – Poolvääriskivist kõrvarõngad, Rose Quartz

24.95

Armastuse kivi.

6 laos

Kirjeldus

Roosa kvarts on armastuse kivi. See kannab endas naiselikku energiat ja väidetavalt toob armastust ja soojust. See on ideaalne kivi igapäevaseks kandmiseks ja tuletab meelde avatud südame ja vaimu hoidmist.

Meie poolvääriskividest kõrvarõngad on valmistatud ehtsatest kristallidest ning võivad seetõttu olla erineva kuju ja suurusega.
Need kõrvarõngad sobivad suurepäraselt meie poolvääriskiviga kaelakeede ja käevõrudega. Ei sisalda: pliid, niklit ja kaadmiumi.

 

Kes on Timi of Sweden “Happy people” taga?

Oleme seltskond lõbusaid inimesi, kes loovad käsitööna valmistatud ehteid, mis toovad inimestele naeratuse näole. Meie suurimaks prioriteediks on nii meie klientide kui ka töötajate õnn. Lõuna-Rootsist leiate meie disaini- ja juhtimismeeskonna ning Filipiinidel panevad meie ehteid kokku imelised naised.

Meie ehted on hoolikalt kureeritud ja käsitsi valmistatud, et luua õnne teie igapäevaelus.
Timi of Sweden tunneme uhkust selle üle, et oleme naiste juhitud ettevõte. Nii meie loomebüroos Rootsis kui ka meie tehases Filipiinidel on enamik töötajaid naised.

Tarneinfo

Kõik LAOS olevate toodete tarneaeg 1-3 tööpäeva.

Kõikide teiste brändide tellitavate toodete tarne 2 nädalat kuni 3 kuud olenevalt brändist - küsi täpset tarnet info@ruuby.ee (lisa e-maili ka toote link).