Jesper Home – baaritool Yanai

259.00279.00

Yanai söögitoolil on kerge ja õhuline disain, mida tõstab esile peen sälk seljatoes. Selle tooli polster õhkub ajatut elegantsi koos keeruka värvide ja tekstuuride seguga. Väga šikk.

Tootekood: - Kategooriad: , Sildid: , ,

Kirjeldus

Kuus värvi: millise valite?

Kui hindad ajatut disaini, siis on Yanai baaripukk Sinu jaoks ideaalne valik. Sellel on elegantsed seljatoe jooned, mis on kombineeritud ümarate joontega sälgus, mis loob veetleva kontrasti. Istmepolster on valmistatud kvaliteetsest polüestrist, mis on valitud selle näiliselt lihtsa, kuid peene välimuse tõttu.

Yanai baaripukk on saadaval kuues värvitoonis: Pigeon (helehall), Biscuit Beach (pruunikas/hall), Amazing Grey (tumehall), Toscan Terra (sügav pronks), Soft Sage (heleroheline) ja Pink Punch (roosa). Need neutraalsed värvid täiendavad vaevata teie interjööri olemasolevaid toone.

Oma erinevate toonidega kangas on märkimisväärselt mitmekülgne ja ei lakka kunagi teie tähelepanu köitmast. Yanai baaripukil on kindel iste, mis aitab teil istudes hoida püstiasendit.

Saadaval kahes kõrguses:

  • Istme kõrgusega 65cm

Mõõdud
Laius: 50 cm
Sügavus: 51 cm
Istumissügavus: 37 cm
Kõrgus: 91.5 cm

Materjal
Kangas: polüester
Jalad: värvitud metall, must

  • Istme kõrgusega 75cm

Mõõdud
Laius: 50 cm
Sügavus: 51 cm
Istumissügavus: 37 cm
Kõrgus: 101.5 cm

Materjal
Kangas: polüester
Jalad: värvitud metall, must

Lisainfo

Valik

Istme H65, Istme H75

Värv

Amazing Grey, Biscuit Beach, Pigeon, Pink Punch, Soft Sage, Tuscan Terra

Tarneinfo

Kõik LAOS olevate toodete tarneaeg 1-3 tööpäeva.

Kõikide teiste brändide tellitavate toodete tarne 2 nädalat kuni 3 kuud olenevalt brändist - küsi täpset tarnet info@ruuby.ee (lisa e-maili ka toote link).