Kirjeldus
Just Avignoni lähedal loome oma maitsvad mahešokolaaditahvlid, käsikäes meie käsitööšokolaadimeistriga! See maitsva šokolaadi spetsialist ammutab oma teadmised imelisest pereseikluses.
Kõik algab kakaoubadest: hoolides nende jälgitavusest, valisime töötada ubadega Ecuadorist ja Peruust. See võimsalt aromaatne kakao on reserveeritud peenšokolaadi tootmiseks! Nagu vein, võimaldavad ka nende sobiv terroir ja kliima kakaol arendada oma hämmastavaid maitseid! Kõik see toimub säästva põllumajanduse austamisel.
Sama kehtib ka selles retseptis kasutatavate koostisosade kohta. Need on täiesti looduslikud ja tänu väga kvaliteetsele hankimisele käsitsi valitud ning aitavad kaasa jumalikult maitsvate tahvlite loomisele. Just nende toorainete valik, retseptid ja käsitöönduslik protsess on võimaldanud meie maitsvatel tahvlitel saada sertifikaadid: “Puhas kakaovõi”, “AB Orgaaniline” ja “Euroopa mahepõllumajandus”. Müts maha!
Me sulame selle retsepti järele, mis on valmistatud mahedast 41% piimašokolaadist, mis on rikastatud täiusliku krõmpsuvuse ja röstitud mandlitükkide aroomiga. See kombinatsioon on edukas: nii krõbe kui ka imemaitsvalt suussulav!
Arvustused
Ühtegi arvustust ei ole veel.